Pegu Club
Pegu Club er en klassisk cocktail med røtter tilbake til kolonitiden i Burma (nå Myanmar). Den kombinerer gin, appelsinlikør, limejuice og angostura bitter for å skape en balansert og forfriskende smaksopplevelse. Drinken har en fin blanding av sødme, syrlighet og krydder.
Ingredienser
- 60 ml Gin
- 22,5 ml Appelsinlikør (som Cointreau)
- 22,5 ml Ferskpresset limejuice
- 1-2 dasher Angostura bitter (valgfritt)
- Appelsinskall eller limezest til pynt (valgfritt)
- Isbiter
Instruksjoner
- Fyll et cocktailglass med isbiter for å kjøle det ned.
- Hell gin, appelsinlikør, ferskpresset limejuice og angostura bitter i en cocktailshaker.
- Fyll cocktailshakeren med isbiter.
- Rist godt i ca. 10-15 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned blandingen.
- Tøm isbitene fra cocktailglasset og sil blandingen over i glasset.
- Pynt gjerne med en appelsinskall- eller limezest ved å vri en tynn strimmel av appelsinskallet eller limeskallet over drinken for å slippe ut de aromatiske oljene.
- Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]