Red Snapper

Red snapper er en variant av den velkjente bloody mary-cocktailen, der gin brukes istedenfor vodka. Den har en krydret og tomatbasert smak med hint av sitron, og den kan tilpasses etter preferanser når det gjelder styrke og krydder.
Dette er en perfekt cocktail å nyte på en avslappende søndagsbrunsj eller som en oppfriskende drikk på varme sommerdager. Red snapper er også en populær cocktail i barer og cocktailbarer rundt om i verden.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Gin
  • 120 ml Tomatjuice
  • 15 ml Ferskpresset sitronjuice
  • 10 ml Worcestershire-saus
  • 3-4 dasher Tabasco-saus (juster etter ønsket styrke)
  • 1 klype Sellerisalt
  • 1 klype Pepper
  • Selleristang, sitronskive og eventuelle andre garnityr (valgfritt)
  • Isbiter

Instruksjoner
 

  • Fyll et glass med isbiter for å kjøle det ned.
  • I en shaker, tilsett gin, tomatjuice, ferskpresset sitronjuice, worcestershire-saus, tabasco-saus, sellerisalt og pepper.
  • Rist godt i omtrent 10-15 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned blandingen.
  • Hell ut isen fra glasset og sil deretter cocktailen forsiktig over i det avkjølte glasset.
  • Garnér med en selleristang, sitronskive eller annen ønsket garnityr.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen