Bouzo

Bouzo er en populær aperitiff i Hellas og nytes ofte før et måltid for å åpne appetitten. Den har en mild og forfriskende smak som gjør den til en flott drikke for varme sommerdager eller som et lett alternativ til mer komplekse cocktails.
Bouzo er også en flott drikke å nyte mens du slapper av på en terrasse eller i en hage, og den kan serveres med litt snacks som oliven, fersk fetaost eller fersk frukt for å komplementere smaken.
Så neste gang du ønsker å prøve noe nytt, gi Bouzo en sjanse, og opplev den forfriskende smaken av denne tradisjonelle greske aperitiffen. Skål og nyt den enkle gleden av Bouzo sammen med venner og familie!
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 40 ml Ouzo
  • 80 ml Vann
  • Sitronskive eller fersk mynte til pynt (valgfritt)
  • Isbiter

Instruksjoner
 

  • Fyll et glass med isbiter.
  • Tilsett ouzo i glasset.
  • Topp opp glasset med kaldt vann.
  • Rør forsiktig for å blande ouzo og vann sammen.
  • Pynt med en sitronskive eller en kvist fersk mynte, hvis ønskelig.
  • Server!

Merknader

Når du lager Bouzo, kan du justere mengden ouzo og vann etter din personlige smak. Noen foretrekker en sterkere anissmak og bruker mer ouzo, mens andre foretrekker en mildere smak og bruker mer vann.
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen