Bourbon Sazerac

Bourbon Sazerac er en kraftig og robust cocktail som har sine røtter i New Orleans, og den er kjent for sin dype smak og komplekse krydderprofil. Denne cocktailen kombinerer bourbon, absint, sukker og bittere og er en tidløs klassiker som har vært en favoritt blant cocktailentusiaster i mange år. Den har en unik mystikk og historie som gir den ekstra appell. Her er oppskriften:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Bourbon
  • 2 dasher Peychaud's bitter
  • 1 Sukkerbit
  • 1 barskje Absint
  • Isbiter
  • Sitronskall til pynt

Instruksjoner
 

  • Start med å avkjøle et old-fashioned-glass ved å fylle det med isbiter, og la det stå mens du tilbereder resten av cocktailen.
  • I et annet glass, knus sukkerbiten og tilsett Peychaud's bittere. Rør godt for å lage en sukker- og bitterblanding.
  • Tilsett bourbon i glasset med sukker- og bitterblandingen og rør forsiktig.
  • Kast ut isbitene fra det avkjølte glasset og tilsett absint. Roter glasset forsiktig slik at absinten dekker innsiden av glasset, og hell deretter ut det overflødige absinten.
  • Sil deretter bourbonblandingen forsiktig over i det absintherede glasset.
  • Pynt med et strimlet sitronskall.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen