Bellini – Drink Oppskrift

Bellini

Bellini

Bellini er en elegant og forfriskende cocktail som stammer fra Venezia, Italia, og har blitt en tidløs favoritt i barer og restauranter over hele verden. Denne drinken er kjent for sin delikate smak og vakre farge, som kommer fra ferske eller purert fersken, kombinert med sprudlende prosecco. Bellini ble først laget på 1940-tallet av bartenderen Giuseppe Cipriani på Harry’s Bar i Venezia, og den ble oppkalt etter maleren Giovanni Bellini, kjent for sine myke pastellfarger. Bellini er en perfekt drink for feiringer, sommerfester, eller når du ønsker en smakfull aperitiff.

Ingredients
  

  • 60 ml Fersk Ferskenpuré (eller hermetiske fersken på glass)
  • 90 ml Prosecco
  • Isbiter
  • Fersk fersken eller mynteblad til pynt (valgfritt)

Instructions
 

  • Hvis du bruker ferske fersken, skrell dem, fjern steinene, og purér dem i en blender til du får en jevn puré.
  • Hell 60 ml ferskenpuré i et champagneglass eller et flûteglass.
  • Tilsett forsiktig 90 ml prosecco over puréen. Rør forsiktig for å blande ingrediensene, men unngå å riste slik at boblene ikke forsvinner.
  • Pynt eventuelt med en skive fersken eller et mynteblad på kanten av glasset.
  • Server!

Drinkoppskrift.no er stedet for alt innenfor uteliv og oppskrifter på både drinker og mocktails.

Kategorier

Øl & Cider

Vin

Barer/Utesteder

Shots

Mocktails

Leker & Spill

Tips & triks

Drinkoppskrift.no

Kontakt

web@magnesenmedia.no

© 2024 Drinkoppskrift | Levert av Magnesen Media