Ananas Mimosa

En Ananas Mimosa er en deilig vri på den klassiske Mimosa-cocktailen. Den kombinerer den fruktige smaken av ananasjuice med boblene fra champagne eller prosecco, og resultatet er en forfriskende og festlig drikk som er perfekt til brunch eller feiringer. Her er oppskriften:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 90 ml Ananasjuice
  • 90 ml Champagne eller prosecco
  • 1 fersk ananasringskive eller en kirsebær til pynt (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Velg et vinglass eller et champagneglass.
  • Hell ananasjuicen forsiktig i glasset.
  • Topp opp med champagne eller prosecco.
  • Rør forsiktig for å blande ingrediensene sammen.
  • Pynt med en ananasringskive eller en kirsebær hvis du ønsker det, selv om dette er valgfritt.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen