Bellini

Bellini er en klassisk italiensk cocktail laget med ferskenpuré og prosecco. Den er kjent for sin fruktige og boblende karakter, og er perfekt å nyte som aperitiff eller som en festlig velkomstdrink. Husk at valg av fersken er viktig for smaken, så velg en moden og saftig fersken for å få den beste smaksopplevelsen.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 120 ml Prosecco (kan også bruke annen musserende vin)
  • 1 Moden fersken
  • 15 ml Ferskpresset sitronjuice (valgfritt)
  • 1 ts Sukker (valgfritt)
  • Fersk fersken eller bringebær til pynt (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Skrell og fjern steinen fra ferskenen. Del den deretter i mindre biter.
  • Ha ferskenbitene i en blender eller bruk en stavmikser for å lage en jevn puré.
  • Hvis ønskelig, kan du tilsette ferskpresset sitronjuice og sukker i ferskenpuréen for å justere sødmen og syrligheten.
  • Hell ferskenpuréen i et champagneglass eller et vinglass.
  • Topp opp glasset med prosecco eller annen musserende vin. Rør forsiktig for å blande ingrediensene.
  • Pynt glasset med en skive fersken eller noen friske bringebær, om ønskelig.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen