Bloody Maria

Bloody Maria er en spennende og smakfull vri på den klassiske Bloody Mary-cocktailen ved å erstatte vodka med tequila. Her er oppskriften på hvordan du kan lage en deilig Bloody Maria.
Bloody Maria er en pikant, krydret og forfriskende cocktail som passer godt som en aperitiff eller som en deilig brunsjdrink. Den kombinerer den karakteristiske smaken av tequila med den hjertelige smaken av tomatjuice og krydder, og skaper en balansert og spennende smaksopplevelse.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 50 ml Tequila
  • 120 ml Tomatjuice
  • 20 ml Ferskpresset limejuice
  • 1 dash Worcestersaus
  • 1 dash Tabascosaus (eller mer, etter smak)
  • 1 klype Salt
  • 1 klype Pepper
  • Isbiter
  • Selleristang (til pynt)
  • Lime- eller sitronskive (til pynt)
  • Agurkskive (til pynt)

Instruksjoner
 

  • Fyll et glass halvveis med isbiter.
  • Hell tequila, tomatjuice, limejuice, worcestersaus, tabascosaus, salt og pepper i glasset.
  • Rør godt rundt med en rørepinne eller en skje for å blande ingrediensene grundig.
  • Smak til og juster krydderet etter ønske. Tilsett mer tabascosaus hvis du foretrekker en sterkere krydret smak.
  • Pynt glasset med en selleristang, en lime- eller sitronskive og en agurkskive.
  • Server!

Merknader

Husk å tilpasse krydderet etter dine personlige preferanser, slik at du får akkurat den rette mengden krydder og styrke i din Bloody Maria.
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen