Bourbon Sidecar

Bourbon Sidecar er en spennende variant av den klassiske Sidecar-cocktailen som bruker bourbon som hovedingrediens i stedet for cognac. Denne herlige drinken er kjent for sin balanse mellom sødme og syrlighet, og den har en dyp og rik smakprofil som gjør den til en favoritt blant whiskyentusiaster. Her er oppskriften:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Bourbon
  • 30 ml Cointreau (eller annen appelsinlikør)
  • 30 ml Ferskpresset sitronsaft
  • Isbiter
  • Appelsinskall eller zest til pynt
  • Sukker eller sukkerkant til glasset (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Hvis du vil ha en sukkerkant på glasset, kan du starte med å fukte kanten av cocktailglasset med en fuktig klut og deretter dyppe det i sukker for å lage en kant av sukker rundt glassets kant. La det tørke mens du tilbereder resten av cocktailen.
  • Fyll en shaker med isbiter.
  • Tilsett bourbon, Cointreau og ferskpresset sitronsaft i shakeren.
  • Rist kraftig i omtrent 10-15 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned blandingen tilstrekkelig.
  • Sil cocktailen forsiktig over i det forberedte glasset.
  • Pynt med en appelsinskall eller zest.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen