Chelada

Chelada ligner på den mer kjente cocktailen "Michelada", men den er enklere og har færre ingredienser. Den har en forfriskende og litt syrlig smak på grunn av limen, som kombineres perfekt med den lette og kjølende smaken av øl. Saltkanten gir en ekstra touch og komplementerer smakene på en herlig måte.
Chelada er en populær drikke i Mexico og er kjent for å være en flott følgesvenn til meksikansk mat, spesielt til sjømatretter og krydret mat. Den kan også nytes som en avkjølende drikke alene, enten du er på stranden, i hagen eller bare ønsker å slappe av med noe forfriskende.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 1 flaske Øl (for eksempel en lys lager eller pilsner)
  • Saften av en lime
  • En klype salt
  • Isbiter
  • Limekile og eventuelt en selleristang til pynt

Instruksjoner
 

  • Fukt kanten av et stort glass med en limekile, og dypp deretter kanten av glasset i salt slik at det fester seg til glasset.
  • Fyll glasset med isbiter for å kjøle det ned.
  • Press saften av en lime i glasset og tilsett deretter ølen.
  • Rør godt for å blande saften og ølen sammen.
  • Pynt med en limekile og eventuelt en selleristang.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen