Grasshopper
Grasshopper er en klassisk dessertcocktail som har gjort seg bemerket med sin karakteristiske lysegrønne farge og kremete konsistens. Denne drinken ble først laget på 1920-tallet, og den har siden blitt en favoritt blant de som elsker søte og dessertlignende cocktails. Med sin kombinasjon av mynte, sjokolade og krem, minner Grasshopper om en fløyelsmyk sjokolademyntegodteri, noe som gjør den til en perfekt avslutning på et måltid eller en hyggelig kveld med venner.Den populære drinken er enkel å lage og kan tilpasses med forskjellige smaker og presentasjoner. Grasshopper serveres ofte i et klassisk cocktailglass og kan pyntes med et mynteblad eller sjokoladebiter for å fremheve ingrediensene. Enten du er en erfaren cocktailmaker eller nybegynner, er Grasshopper en morsom drink å lage og nyte.
Ingredients
- 30 ml Crème de Menthe (grønn)
- 30 ml Crème de Cacao (hvit)
- 30 ml Fløte (eller melk)
- Isbiter
- Mynteblad eller sjokoladebiter (til pynt, valgfritt)
Instructions
- Fyll en cocktailshaker med isbiter. Tilsett Crème de Menthe, Crème de Cacao og fløte.
- Rist godt i ca. 15-20 sekunder til blandingen er godt kald og godt blandet.
- Sil blandingen over i et avkjølt cocktailglass.
- Pynt med et mynteblad eller noen sjokoladebiter på toppen for en ekstra touch.
- Server!