Hemingway Daiquiri

Hemingway Daiquiri, også kjent som "Papa Doble", er en variant av den klassiske daiquiri-cocktailen. Navnet stammer fra forfatteren Ernest Hemingway, som var kjent for sin kjærlighet til drinker og sitt nære forhold til Key West i Florida, hvor denne varianten ble født. Denne cocktailen inkluderer grapefruktjuice og maraschino likør, og den gir en balansert blanding av sødme og syrlighet. Her er oppskriften på hvordan du lager en forfriskende Hemingway Daiquiri:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Lys rom
  • 30 ml Ferskpresset limejuice
  • 15 ml Ferskpresset rosa grapefruktjuice
  • 15 ml Maraschino likør
  • 15 ml Enkel sirup (juster mengden etter ønsket sødme)
  • Isbiter
  • Sitronskive eller maraschino kirsebær, for pynt

Instruksjoner
 

  • Fyll en shaker med isbiter. Dette vil hjelpe med å kjøle ned drinken mens du blander ingrediensene.
  • Hell lys rom, ferskpresset limejuice, rosa grapefruktjuice, maraschino likør og enkel sirup i shakeren.
  • Rist kraftig i omtrent 10-15 sekunder for å blande ingrediensene godt og kjøle ned cocktailen.
  • Dobbelsil blandingen ved å helle den gjennom en finmasket sil mens du heller den i et forberedt glass.
  • Fyll glasset med isbiter for å holde cocktailen kjølig.
  • Pynt cocktailen med en sitronskive eller et maraschino kirsebær på kanten av glasset.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen