Mexican Coffee

Mexican Coffee er en deilig og varmende cocktail som kombinerer tequila, kaffelikør og varm kaffe. Den søtes etter smak med agave sirup eller brunt sukker og toppes med luftig kremfløte. Mexican Coffee er perfekt for å nyte som en beroligende avslutning på et måltid eller som en koselig oppkvikkende drink på kalde dager.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 45 ml Tequila (gjerne reposado eller añejo)
  • 15 ml Kahlúa (kaffelikør)
  • 120 ml Varm kaffe
  • 15 ml Agave sirup eller brunt sukker (etter smak)
  • Pisket kremfløte
  • Revet sjokolade eller kanel til pynt (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Fyll et varmebestandig glass eller en kaffekopp med varmt vann for å varme det opp. Dette vil hjelpe til med å holde drikken varm.
  • Tøm glasset for vann og tilsett tequila og Kahlúa i glasset.
  • Tilsett varm kaffe i glasset og søtne med agave sirup eller brunt sukker etter smak.
  • Rør forsiktig for å blande ingrediensene sammen.
  • Topp drikken med en stor klype pisket kremfløte.
  • Pynt gjerne med revet sjokolade eller et dryss av kanel på toppen.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen