Mezcal Paloma

Mezcal Paloma er en spennende variant av den klassiske Paloma-cocktailen, hvor den karakteristiske røyksmaken fra mezcal gir en ny dimensjon til den friske og syrlige opplevelsen. Denne cocktailen kombinerer mezcal med grapefruktjuice og brus, og resultatet er en balansert blanding av smaker. Her er oppskriften på hvordan du lager din egen Mezcal Paloma:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Mezcal
  • 60 ml Ferskpresset grapefruktjuice
  • 15 ml Ferskpresset limejuice
  • 15 ml Agave nektar (juster mengden etter ønsket sødme)
  • Sodavann
  • Isbiter
  • Grapefrukt- eller limebåt, for pynt
  • Salt, for kanten (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Fukt kanten av et glass med en limeskive, og dypp deretter kanten i en tallerken med salt for å danne en saltkant (valgfritt).
  • Fyll glasset med isbiter for å kjøle det ned.
  • Hell mezcal, ferskpresset grapefruktjuice, ferskpresset limejuice og agave nektar i glasset.
  • Rør forsiktig for å blande ingrediensene jevnt.
  • Topp glasset med en sodavann for å gi cocktailen kullsyre og ekstra forfriskning.
  • Pynt cocktailen med en grapefrukt- eller limebåt.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen