New York Sour

Len deg tilbake og nyt en New York-sur. Med whisky, rødvin, appelsinbitter og sitronsaft, vil en slurk og drøm deg bort til en cocktailbar på Manhattan.
Porsjoner 1
Kalorier 191 kcal

Ingredienser
  

  • 50 ml Whiskey
  • 25 ml Sitronjuice
  • 2 ss Lønnesirup
  • 1 dæsj Appelsin bitter
  • 1 ss Eggehvite
  • 20 ml Rødvin
  • Is

Instruksjoner
 

  • Hell whisky, sitronsaft, lønnesirup og bitter i en cocktailshaker. Rør eggehviten med en gaffel for å løsne den, og legg den deretter i shakeren. Rist godt for å skumme opp eggehviten. Tilsett en god håndfull is og rist igjen.
  • Når utsiden av shakeren er veldig kald, sil over i et glass fylt med is.
  • Hell rødvinen sakte på toppen og la den trekke noen øyeblikk – vinen legger seg rett under den skummende eggehviten.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen