Old Pal

Old pal er en klassisk cocktail som kombinerer kraften og rikdommen til rye whisky med den bitre og aromatiske smaken av campari og den tørre og komplekse smaken av tørr vermut. Resultatet er en sofistikert og balansert drikk med en bitende bitterhet og en behagelig tørrhet.
Denne cocktailen er perfekt for whisky-elskere som ønsker å utforske nye smaksprofiler og kombinasjoner. Den kan serveres som aperitiff eller som en cocktail å nyte i løpet av kvelden. Old pal er en klassiker som fortsetter å glede cocktailentusiaster over hele verden med sin karakteristiske smak og elegante presentasjon. Prøv den neste gang du ønsker å sette en litt bitter vri på din whiskyopplevelse.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 45 ml Rye whisky
  • 30 ml Tørr vermut
  • 15 ml Campari
  • Sitronskall (til pynt)

Instruksjoner
 

  • Fyll en mikserglass eller en cocktailshaker med isbiter.
  • Hell i rye whisky, tørr vermut og Campari.
  • Rør godt i ca. 20-30 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned cocktailen.
  • Sil blandingen over i et avkjølt cocktailglass.
  • Skjær en liten strimmel av sitronskallet og vri den over glasset.
  • Pynt cocktailen med sitronskallet.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen