Pedro Collins
Pedro Collins er en variant av den klassiske Tom Collins-cocktailen, der gin er byttet ut med pisco, som er en druebrennevin fra Sør-Amerika. Cocktailen har en frisk og syrlig smak takket være kombinasjonen av pisco og ferskpresset sitronjuice, mens enkel sirup gir den en behagelig sødme.
Ingredienser
- 60 ml Pisco
- 30 ml Ferskpresset sitronjuice
- 15 ml Enkel sirup
- 1 dash Angostura bitter (valgfritt)
- Sitronskive eller sitronskall til pynt
- Isbiter
Instruksjoner
- Fyll et glass med isbiter for å kjøle det ned.
- Ta frem en shaker, tilsett pisco, ferskpresset sitronjuice, enkel sirup og angostura bitter (hvis ønsket).
- Tilsett også noen isbiter i shakeren.
- Lukk shakeren godt og rist den kraftig i ca. 10-15 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned cocktailen.
- Tøm isen fra glasset og sil blandingen fra shakeren over i glasset.
- Pynt med en sitronskive eller et sitronskall på kanten av glasset.
- Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]