Pedro Collins

Pedro Collins er en variant av den klassiske Tom Collins-cocktailen, der gin er byttet ut med pisco, som er en druebrennevin fra Sør-Amerika. Cocktailen har en frisk og syrlig smak takket være kombinasjonen av pisco og ferskpresset sitronjuice, mens enkel sirup gir den en behagelig sødme.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Pisco
  • 30 ml Ferskpresset sitronjuice
  • 15 ml Enkel sirup
  • 1 dash Angostura bitter (valgfritt)
  • Sitronskive eller sitronskall til pynt
  • Isbiter

Instruksjoner
 

  • Fyll et glass med isbiter for å kjøle det ned.
  • Ta frem en shaker, tilsett pisco, ferskpresset sitronjuice, enkel sirup og angostura bitter (hvis ønsket).
  • Tilsett også noen isbiter i shakeren.
  • Lukk shakeren godt og rist den kraftig i ca. 10-15 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned cocktailen.
  • Tøm isen fra glasset og sil blandingen fra shakeren over i glasset.
  • Pynt med en sitronskive eller et sitronskall på kanten av glasset.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen