Pegu Club

Pegu Club er en klassisk cocktail med røtter tilbake til kolonitiden i Burma (nå Myanmar). Den kombinerer gin, appelsinlikør, limejuice og angostura bitter for å skape en balansert og forfriskende smaksopplevelse. Drinken har en fin blanding av sødme, syrlighet og krydder.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Gin
  • 22,5 ml Appelsinlikør (som Cointreau)
  • 22,5 ml Ferskpresset limejuice
  • 1-2 dasher Angostura bitter (valgfritt)
  • Appelsinskall eller limezest til pynt (valgfritt)
  • Isbiter

Instruksjoner
 

  • Fyll et cocktailglass med isbiter for å kjøle det ned.
  • Hell gin, appelsinlikør, ferskpresset limejuice og angostura bitter i en cocktailshaker.
  • Fyll cocktailshakeren med isbiter.
  • Rist godt i ca. 10-15 sekunder for å blande ingrediensene og kjøle ned blandingen.
  • Tøm isbitene fra cocktailglasset og sil blandingen over i glasset.
  • Pynt gjerne med en appelsinskall- eller limezest ved å vri en tynn strimmel av appelsinskallet eller limeskallet over drinken for å slippe ut de aromatiske oljene.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen