Singapore Sling
Singapore Sling er en eksotisk og fruktig cocktail som har sin opprinnelse fra tidlig 1900-tallet, laget av bartenderen Ngiam Tong Boon ved Raffles Hotel i Singapore. Denne ikoniske drinken er kjent for sin rike, søte smak med en subtil bitterhet fra angostura bitters og kompleksiteten fra gin og kirsebærlikør. Singapore Sling er en perfekt drink når du ønsker en smak av tropene, og den passer godt til både avslappede sommerdager og elegante kvelder.
Ingredients
- 45 ml Gin
- 15 ml Kirsebærlikør (Cherry Heering)
- 10 ml Cointreau
- 10 ml Bénédictine Likør
- 80 ml Ananasjuice
- 15 ml Limejuice (ferskpresset)
- 10 ml Grenadin
- 1 dæsj Angostura Bitters
- Isbiter
- Ananasskive og cocktailkirsebær til pynt
Instructions
- Fyll en shaker med isbiter.
- Hell i 45 ml gin, 15 ml kirsebærlikør, 10 ml Cointreau, 10 ml Bénédictine likør, 80 ml ananasjuice, 15 ml limejuice, 10 ml grenadin, og 1 dæsj angostura bitters.
- Rist godt til alt er blandet og avkjølt.
- Sil blandingen over i et høyt glass fylt med is.
- Pynt med en skive ananas og et cocktailkirsebær.
- Server!