Spanish Coffee

Spanish Coffee er en varm og koffeinholdig cocktail som er perfekt for kalde kvelder eller som en avsluttende drink etter middagen. Den kombinerer smakene av rom, kaffe, kaffelikør og rom-likør, og toppes med et deilig lag med kremfløte. Dette er en klassisk kaffebasert cocktail som kan nytes som en dessert eller en koselig avslutning på måltidet.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 45 ml Rom (gjerne mørk rom)
  • 15 ml Kahlúa (kaffelikør)
  • 15 ml Rom-likør (f.eks. Grand Marnier eller Cointreau)
  • 1 ts Brunt sukker
  • Sterk kaffe
  • Kremfløte
  • Revet sjokolade eller kanel til pynt (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Varm et glass ved å fylle det med varmt vann. Dette vil hjelpe til med å holde drikken varm.
  • Tøm glasset for vann og tilsett rom, Kahlúa, rom-likør og brunt sukker i glasset.
  • Rør forsiktig for å blande ingrediensene og smelte sukkeret.
  • Fyll glasset nesten helt opp med varm sterk kaffe, men la det være litt plass til kremfløten på toppen.
  • Pisk kremfløte lett slik at den blir tykk, men ikke for stiv.
  • Hell forsiktig kremfløten over baksiden av en skje slik at den flyter oppå kaffen.
  • Pynt gjerne med revet sjokolade eller kanel på toppen.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen