New York Sour
Len deg tilbake og nyt en New York-sur. Med whisky, rødvin, appelsinbitter og sitronsaft, vil en slurk og drøm deg bort til en cocktailbar på Manhattan.
Ingredienser
- 50 ml Whiskey
- 25 ml Sitronjuice
- 2 ss Lønnesirup
- 1 dæsj Appelsin bitter
- 1 ss Eggehvite
- 20 ml Rødvin
- Is
Instruksjoner
- Hell whisky, sitronsaft, lønnesirup og bitter i en cocktailshaker. Rør eggehviten med en gaffel for å løsne den, og legg den deretter i shakeren. Rist godt for å skumme opp eggehviten. Tilsett en god håndfull is og rist igjen.
- Når utsiden av shakeren er veldig kald, sil over i et glass fylt med is.
- Hell rødvinen sakte på toppen og la den trekke noen øyeblikk – vinen legger seg rett under den skummende eggehviten.
- Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]