Bijou

Bijou er en klassisk cocktail som kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Navnet "Bijou" betyr "smykke" på fransk, og denne cocktailen er virkelig en perle med sine vakre juvelaktige farger og sofistikerte smaker. Den kombinerer gin, grønn Chartreuse og søt vermut for å skape en balansert og rik smaksopplevelse. En del av cocktailens sjarm ligger i dens historie, da den representerer den gyldne tiden for cocktailkunst. Her er oppskriften:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 30 ml Gin
  • 30 ml Grønn Chartreuse
  • 30 ml Søt vermut
  • 1 dash Orange bitter (valgfritt)
  • Isbiter
  • Sitronskall eller kirsebær til pynt

Instruksjoner
 

  • Fyll en cocktailshaker med isbiter for å kjøle den ned.
  • Tilsett gin, grønn Chartreuse, søt vermut og en dash orange bitter i shakeren.
  • Rist kraftig i omtrent 10-15 sekunder for å blande ingrediensene godt og kjøle ned blandingen.
  • Sil cocktailen forsiktig over i et avkjølt cocktailglass.
  • Pynt med et sitronskall eller et kirsebær for en elegant touch.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen