Boston Sour

Boston sour er en variant av whiskey sour-cocktailen, beriket med eggehvite som gir den en silkemyk tekstur og en flott skumaktig topp. Bourbon tilfører den en varm og krydret smak, mens sitronsaft og sukkerlake gir en syrlig-søt balanse.
Ved å bruke ferskpresset sitronsaft og kvalitetsingredienser får du den beste smaken i Boston sour. Eggehviten kan utelates hvis ønskelig, men den gir cocktailen en unik konsistens og visuell appell.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Bourbon
  • 30 ml Ferskpresset sitronsaft
  • 15 ml Sukkerlake
  • 1 Eggehvite
  • Isbiter
  • Sitronskive eller kirsebær til garnityr

Instruksjoner
 

  • Fyll en shaker eller en cocktailshaker halvveis med isbiter.
  • Tilsett bourbon, sitronsaft, sukkerlake og eggehvite i shakeren.
  • Lukk shakeren godt og rist den kraftig i ca. 15-20 sekunder for å blande ingrediensene grundig og skape en skumaktig konsistens.
  • Åpne shakeren og tilsett noen flere isbiter.
  • Rist shakeren igjen i ca. 10 sekunder for å kjøle ned cocktailen ytterligere.
  • Hell blandingen gjennom en strainer (sil) og over i et avkjølt rocks-glass eller coupette-glass.
  • Pynt med en sitronskive eller et kirsebær.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen