Japanese Highball

Japanese highball er en enkel, men forfriskende cocktail som er kjent for å fremheve smakene i japansk whisky. Kombinasjonen av whisky, isbiter og kullsyrevann skaper en livlig og leskende drikkeopplevelse. Den japanske whiskyens karakteristiske aromaer og smaker kommer til sin rett, og det kullsyrehaltige vannet gir en forfriskende effekt.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Japansk whisky
  • Sodavann
  • Isbiter
  • Sitronskall (til pynt)

Instruksjoner
 

  • Fyll et høyt glass med isbiter.
  • Hell japansk whisky over isbitene i glasset.
  • Rør forsiktig med en bar-skje i noen sekunder for å kjøle ned whiskyen.
  • Topp opp med sodavann for å gi drinken bobler og friskhet.
  • Pynt med en strimmel sitronskall for å tilføre aroma og visuelt preg.
  • Server!

Merknader

Det er verdt å merke seg at noen foretrekker å tilsette litt sitronsaft eller en skvett angostura bitter i sin Japanese Highball for å tilføre ekstra smakslag. Dette kan være et spørsmål om personlig preferanse og kan utforskes etter egen smak.
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen