Pisco Sour

Pisco Sour er en forfriskende cocktail med røtter i Sør-Amerika. Den kombinerer den unike smaken av pisco, en peruansk druebrennevin, med friskheten av limejuice, sødme fra enkel sirup og et hint av eggehvite for kremethet. Den serveres ofte i et avkjølt cocktailglass og er en populær drikk i Peru og Chile.
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 60 ml Pisco
  • 30 ml Ferskpresset limejuice
  • 15 ml Enkel sirup (laget med like deler sukker og varmt vann)
  • 15 ml Eggehvite
  • Angostura bitters til pynt

Instruksjoner
 

  • Fyll en shaker med isbiter for å kjøle den ned.
  • Tilsett pisco, ferskpresset limejuice, enkel sirup og eggehvite i shakeren.
  • Rist kraftig i omtrent 10-15 sekunder for å blande ingrediensene godt og danne et kremet skum.
  • Sil cocktailen forsiktig over i et avkjølt cocktailglass.
  • Pynt med noen dråper Angostura bitters på toppen.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen