Trinidad Sour

Trinidad Sour er en spennende cocktail som skiller seg ut med sin dristige bruk av bitters som hovedingrediens. Denne cocktailen har en unik og intens smakprofil som inkluderer den kraftige Angostura Bitters sammen med andre ingredienser for å skape en overraskende harmonisk drikk. Her er oppskriften:
Porsjoner 1

Ingredienser
  

  • 45 ml Angostura Bitters
  • 30 ml Orgeat sirup
  • 30 ml Ferskpresset sitronsaft
  • 7,5 ml Røyket whisky (valgfritt)
  • Isbiter
  • Sitronskive eller kirsebær til pynt

Instruksjoner
 

  • Fyll en cocktailshaker med isbiter for å kjøle den ned.
  • Tilsett Angostura Bitters, orgeat sirup, ferskpresset sitronsaft og eventuelt røyket whisky (dette er valgfritt, men gir en interessant dybde til cocktailen) i shakeren.
  • Rist kraftig i omtrent 10-15 sekunder for å blande ingrediensene godt og kjøle ned blandingen.
  • Sil cocktailen forsiktig over i et avkjølt cocktailglass uten is.
  • Pynt med en sitronskive eller et kirsebær hvis du ønsker det.
  • Server!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen