Rød Sangria

Rød Sangria er en forfriskende og fruktig cocktail perfekt for å nytes i varmt vær eller som en festlig drikk. Den kombinerer rødvin med en blanding av brandy, appelsinlikør og fersk frukt, og gir en harmonisk og velsmakende blanding.
Porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 1 flaske Rødvin (750 ml), fortrinnsvis en fruktig og middels fyldig variant som en merlot eller en rioja
  • 60 ml Brandy
  • 60 ml Appelsinlikør (for eksempel Cointreau)
  • 2 ss Sukker (eller etter smak)
  • 1 Stor appelsin, skåret i skiver
  • 1 Sitron, skåret i skiver
  • 1 Eple, skåret i tynne båter
  • 200 ml Brusvann (valgfritt)
  • Isbiter
  • Frisk mynteblader til pynt (valgfritt)

Instruksjoner
 

  • Hell rødvinen i en stor mugge eller bolle.
  • Tilsett brandy, appelsinlikør og sukker i rødvinen. Rør forsiktig for å blande godt til sukkeret er oppløst.
  • Tilsett appelsinskiver, sitronskiver og eplebåter i blandingen. Rør forsiktig igjen for å blande ingrediensene.
  • Dekk til mugge eller bolle med plastfolie eller lokk, og sett den i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten for å la smakene blande seg sammen.
  • Før servering, rør om sangriaen igjen for å blande eventuelle sedimenter.
  • Hvis ønskelig, tilsett brusvann for å gi sangriaen en mildere smak og en sprudlende effekt. Rør forsiktig.
  • Fyll glass med isbiter og hell sangriaen over. Sørg for å få med fruktstykkene.
  • Pynt med friske mynteblader, hvis ønskelig.
  • Server og nyt!
Klikk for å stemme!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen